Karrier

Eleged van a városi létből? Vagy csak egyszerűen szereted az állatokat? Dolgoztál már állatokkal? Ha legalább két IGEN a válaszod, akkor olvasd tovább az álláshirdetésünket!

Mivel foglalkozunk és mire számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk?

Magyarország egyik vezető fácán- és fogolytelepére keresünk egy újabb csapattagot, aki mezőgazdasági munkakörök elvégzésében segítene nekünk.

 

 

Tudj meg többet pozícióinkról:

 • mezőgazdasági segédmunkás (állatgondozó, tojásszedő)

  Mezőgazdasági segédmunkásként a telepvezető által megszabott feladatokat kell a telepen belül végrehajtanod. Jobbára az állatokról kell gondoskodni, valamint minimális karbantartási munkákat kell végezni, ami ezzel jár. Állatokkal foglalkozunk, tehát vannak dolgok, amik nem várhatnak, az ő jóllétük a legfontosabb. A higiéniára is oda kell figyelned. Emellett kint lehetsz a természetben, a szabad levegőn :)

  A munkád végső eredménymérője pedig az lesz, hogy mennyire van rendben az adott terület, amit Rád bíztunk.

 • éjjeliőr

 •  

  Dolgozóinknak, ha kell, szállást is tudunk biztosítani szolgálati lakásunkban.

   

A felvételi folyamat a következő:

Íratkozz fel az alábbi panelen, ahol az e-mail címedet és a nevedet kell megadnod. Csak így tudsz jelentkezni. E-mailben, Facebookon, telefonon felesleges, nem vesszük figyelembe. Ha megfelelő a jelentkezésed, a telefonos beszélgetésen úgyis meg tudunk beszélni mindent.

Ha feliratkoztál, fogsz kapni egy e-mailt, melyben lesz egy képrdőív. Ezt kellene ŐSZINTÉN kitölteni. Nem kérünk sem önéletrajzot, sem fényképet, semmi hókuszpókuszt. Ez a kérdőív kb 10-15 percet vesz igénybe. A kérdőív kitöltésére 48 órád lesz.

Ha kitöltötted, beküldted és megfelelőnek találtunk, akkor telefonon fogunk keresni egy pár perces beszélgetésre és egy esetleges személyes találkozó időpontjának egyeztetésére. A személyes találkozó már akár egy próbanap is lehet, s ha minden klappol, akkor már kezdhetsz is. :)

Sok sikert!

 

Tehát itt kell jelentkezned: