Karrier

Eleged van a városi létből? Vagy csak egyszerűen szereted az állatokat? Dolgoztál már állatokkal? Ha legalább két IGEN a válaszod, akkor olvasd tovább az álláshirdetésünket!

Mivel foglalkozunk és mire számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk?

Magyarország egyik vezető fácán- és fogolytelepére keresünk egy újabb csapattagot, aki mezőgazdasági munkakörök elvégzésében segítene nekünk.

 

 

Tudj meg többet pozícióinkról (kattints a számodra érdekesre):

 • mezőgazdasági segédmunkás

  Mezőgazdasági segédmunkásként a telepvezető által megszabott feladatokat kell a telepen belül végrehajtanod. Jobbára az állatokról kell gondoskodni, valamint minimális karbantartási munkákat kell végezni, ami ezzel jár. Állatokkal foglalkozunk, tehát vannak dolgok, amik nem várhatnak, az ő jóllétük a legfontosabb. A higiéniára is oda kell figyelned. Emellett kint lehetsz a természetben, a szabad levegőn :)

  A munkád végső eredménymérője pedig az lesz, hogy mennyire van rendben az adott terület, amit Rád bíztunk.

 • gépjármű-vezető (B, B+E)

  Ha szeretsz sokat autóval menni, akkor ez a Te munkaköröd lehet! Alapjában véve 3,5tonnás kocsikkal közlekedünk, azaz elég a B kategóriás jogosítvány, de mellé kell majd tennünk az E kategóriát is.

  Döntően belföldön szállítunk, de nyáron kerüljük a meleget, úgyhogy többnyire hajnalban és éjszaka kell menni.

  A külföldi fuvarok sem többek mint 48 óra, általában egy másik sofőrrel együtt tudsz majd vezetni, váltva. Éves szinten kb 70.000 km, amit megyünk összesen.

  Amikor nincsenek fuvarok, a csapat többi tagjával együtt a telepi munkákban kell részt venned.

 • junior keltetőmenedzser (nincs nyitva)

  Junior keltetősként az lesz a feladatod, hogy segítsd a keltetősünk munkáját, mert rengeteg van neki. 

  Statisztikákat készíthetsz, rendszeres gépellenőrzési feladatokat kell végezned, valamint a keltetőtojások a koruknak megfelelő igényeket kell prezentálnod (hő, pára, forgatás, kelés stb). 

  Ha teljesen nulla kilóméteres vagy, de érdekel a szakma, már jelentkezhetsz is! Azért egy kis műszaki affinitás azonban nem árt, valamint a tisztaság alapfeltétel. Ezt nem lehet részmunkaidőben végezni, előfordulhat a váltott műszak is. 

  A munkád végső eredménymérője pedig az lesz, hogy milyen sok csibe kelt ki a tojásokból.

  Ez a pozíció időszakos, kb 4 hónapig ez a feladatod. Utána a csapat többi tagjával együtt a telepi munkákban kell részt venned.

 • éjjeliőr

A felvételi folyamat a következő:

Íratkozz fel az alábbi panelen, ahol az e-mail címedet és a nevedet kell megadnod. Csak így tudsz jelentkezni. E-mailben, Facebookon, telefonon felesleges, nem vesszük figyelembe. Ha megfelelő a jelentkezésed, a telefonos beszélgetésen úgyis meg tudunk beszélni mindent.

Ha feliratkoztál, fogsz kapni egy e-mailt, melyben lesz egy képrdőív. Ezt kellene ŐSZINTÉN kitölteni. Nem kérünk sem önéletrajzot, sem fényképet, semmi hókuszpókuszt. Ez a kérdőív kb 10-15 percet vesz igénybe. A kérdőív kitöltésére 48 órád lesz.

Ha kitöltötted, beküldted és megfelelőnek találtunk, akkor telefonon fogunk keresni egy pár perces beszélgetésre és egy esetleges személyes találkozó időpontjának egyeztetésére. A személyes találkozó már akár egy próbanap is lehet, s ha minden klappol, akkor már kezdhetsz is. :)

Sok sikert!

 

Tehát itt kell jelentkezned: